Dolby Atmos åpner 17. januar

Vi oppgraderer kinosalen vår med det nye lydsystemet Dolby Atmos. Onsdag 17. januar åpner vi salen, som da blir en av de mest moderne kinosalene i landet. Det er pr i dag kun rundt 30 kinoer med Dolby Atmos i Norge.

Dolby Atmos blir ofte betegnet som 3D-lyd. Årsaken til dette er rett og slett at lyden blir gjengitt der du sitter i salen. Om det f.eks. regner som kommer lyden over deg, ikke bare på sidene, bak eller foran. Med denne type lydsystem vil kino-opplevelsen bli enda bedre for de filmene som har Dolby Atmos-mix. Men det er ikke bare disse filmene som nyter godt av installasjonen. Hele lydanlegget byttes ut og vi får enda bedre lyd generellt i kinosalen.

Om du vil vite mer om Dolby Atmos. Sjekk denne videoen (på engelsk)

Så når salen åpner igjen onsdag 17. januar skal vi kunne gi dere en bedre kino-opplevelse enn tidligere. Det er alltid målet vårt: Film skal være best på kino.

I forbindelse med åpningen har vi henta inn noen filmer som har spesielt godt lydspor for Dolby Atmos, en blanding av helt fersk film og et par filmer som har godt på kino allerede, men som er verdt å se med Atmos lydspor

Program i kinosalen de to første dagene - fra 17. januar:

Onsdag 17.januar
18.00: Jungelboken (3D, Atmos, originalversjon), 9 år
20.15: Blade Runner 2049 (2D Atmos), 15 år

Torsdag 18. januar
18.00: Jumanji- Welcome to the Jungle (2D Atmos, 9 år)
20.30: Den 12. mann (Atmos), 12 år

Resten av programmet finner du her

Velkommen til nyåpning av kinosalen onsdag 17. januar
 _
_
_