4

I galleriet nå

 

3. desember - 6. januar

Fotoutstilling med Vegard Antonsen

Natur og friluftsliv er hans store lidenskap og interesse, og fritiden han har til rådighet brukes ute. Fiskestang og hagle har etterhvert måttet vike mer og mer for fotoapparatet, men ofte blir det en også en god kombinasjon.

Fotointeressen startet for 10-15 år siden han kjøpte seg digitalt speilre?ekskamera. Etter noen år med opphold, ble kameraet i økende grad med ut på tur for noen år siden. I den senere tid har utstyret blitt oppgradert i takt med interessen, og nå drar han ofte ut på dedikerte fototurer. 

Når man er bosatt på Oppdal er det kort vei fra ytterdøra og ut i naturen, enten det er til fjells eller i skogen. Favorittsted varierer med årstidene, men Vegard forteller at vinterstid er Dovrefjell hjertet nærmest, mens han på vår ?ytter ut i skogen for å få med seg vårens vakreste eventyr, nemlig orre- og tiurleik.

Han har hatt økende forespørsler om salg av bilder, og har deltatt både på “Rennebumartnan” og “Fjell- og fårikålfestivalen”.  Alle naturbilder er til salgs, og kan bestilles i ønsket størrelse. Bildene som stilles i Oppdal kulturhus er primært fra Oppdal, Rennebu og Dovre. Alle bildene er av ville dyr og fugler.

Vegard Antonsen er født og oppvokst i Orkdal. Han har vært bosatt i Oppdal sammen med samboer og to barn siden 2010. Til daglig jobber han som IKT-rådgiver i Rennebu kommune. 

Følg gjerne Vegard på sosiale media:
Facebook: https://www.facebook.com/VegardAntonsenFoto
Instagram: https://www.instagram.com/vegardantonsen
Nettside og nettbutikk: https://www.vegardantonsen.no

 

 

 

 

 

 

_
_
_