Kontakt

For information in English, call:

Tone Norbeck, 72401562
Karin Brandsbol, 72401567

Send us an email:
[email protected]

 

For kontakt med administrasjonen på kulturskolen, send e-post til [email protected]
Hvis eleven ikke kan møte på time, gi beskjed til læreren (se nedenfor).

undefined

Tone Norbeck, rektor
[email protected]
Tlf. 902 04 336 (mandag-torsdag 08.30-15.30)

Tone har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, med faget "Musikk med psykisk utviklingshemmede", Hovedfag i musikk fra NTNU med trompet og klassisk klaver som fordypningsinstrument, Praktisk Pedagogisk Utdanning fra NTNU og studiet "Musikk og administrasjon" fra Høgskolen i Telemark.
I sin stilling har hun også musikalsk ansvar som dirigent i Oppdal Juniorkorps.

__

Siv Anita Rise, administrasjon
[email protected]
Tlf. 917 32 731

Siv Anita er fagarbeider i barne- og ungdomsarbeid og har en spesialutdanning på barn med særskilte behov. Hun har i en årrekke jobbet som avdelingsleder for ungdomsklubben og har nå i tillegg prosjektansvar for UKM og Barnas verdensdager. Har 20% som administrasjonsmedarbeider i kulturskolen.


undefined

Karin Brandsbol, fiolin, musikk i grunnskolen og administrasjon
[email protected]
kontor: 902 01 954 mobil: 464 27 135

Karin er svensk riksspelman og har en masterutdanning (fiolinlærer) og ytterligere utdanning i musikkundervisning fra Musikhögskolan i Malmö, og jobber nå med en master i spesialpedagogikk ved NTNU i Trondheim. Hun har arbeidserfaring fra fiolin- og generell musikkundervisning i kulturskole, barnehage og grunnskole, spilling solo og med grupper rundt omkring i verden, musikkeventyr (forestillinger for barn) og div. cd-plater. Karin har også arbeidet som linjeleder og lærer i fiolin og metodikk på Musikhögskolan i Malmö. 


 

Linda Marie Størdal Danielsen, visuelle kunstfag og trekkspill
[email protected]
Tlf. 416 15 389

Linda har lærerutdanning fra NTNU i Trondheim, med blant annet musikk og kunst og håndverk som fag. Har gått musikk, dans og drama på Orkdal videregående skole. Startet å spille trekkspill på kulturskolen i ung alder og har drevet mye med musikk. Linda holder til på Aune Barneskole hver tirsdagsettermiddag. 


undefined

Zieduna Frengstad, piano, introduksjonskurs og småtroll
[email protected]
Tlf. 934 29 245

Zieduna er utdannet muikkpedagog fra Kunsthøgskolen og Siauliai University i Litauen og har jobbet som lærer ved kulturskolen siden 2001. I tillegg til kulturskolen jobber hun som musikkpedagog i Pikhaugen barnehage og som tolk (HiOA) i offentlig sektor.


undefined

Gjert Kristian Øhrn, piano
[email protected]
Tlf. 997 38 225

Gjert Kristian underviser i piano og samspill på kulturskolen og jobber med band og større forestillinger på 7. trinn på Aune barneskole. I tillegg til dette jobber han freelance som utøvende musiker og komponist. Han har sin pedagogiske utdanning fra HIST og det musikkfaglige har han ervervet gjennom lang og variert erfaring som musiker, samt div. kurs og etterutdanninger. Han har sin største styrke innen populærmusikk i flere sjangre (jazz, gospel, pop, rock etc.), men underviser også i klassisk musikk. Han har spilt piano fra han var 6 år gammel og lidenskapen for musikk har alltid vært sterk.


undefined

Gjermund Strand, perkusjon
[email protected]
Tlf. 971 75 433

Gjermund er i studio 2 hos oss på onsdager. Foruten å holde styr på rytmene er Gjermund en ivrig jeger og holder orden på butikken til Felleskjøpet.


undefined

Ole Hjalmar Stamnes, gitar
[email protected]
Tlf. 410 45 064

Ole Hjalmar er ein vestlending i Oppdalsfjella. Interessen og gleden med gitarspilling fekk han i barne- og ungdomsåra og har opp gjennom tida spelt i band og kor. Han har musikk og pedagogisk utdanning fra høgskulen i Volda og har vært ansatt ved kulturskolen siden 1998. Han underviser i akustisk og elektrisk gitar og har i tillegg samspillsgrupper på kulturskolen. Elevene arbeider med ulike sjangrer, teknikk og tilpasset nivå. Ole Hjalmar arbeider også som lærer ved Oppdal Videregående Skole.


Kim Andre Rønningen, vokal, gitar, bass
[email protected]
Tlf. 922 80 321


undefined

Torleiv Skjøtskift, messinginstrumenter, administrasjon
[email protected]
Tlf. 971 83 757

Torleiv har arbeidet i kulturskolen siden 1995. Han har arbeidet i flere kulturskoler og har trompet som hovedinstrument. Torleiv har utdanning fra NTNU i Trondheim. Ved siden av å spille trompet dirigerer han korps. På fritiden spiller han i flere band, både jazz- og storband og komponerer musikk. For tiden skriver Torleiv en masteroppgave om sitt store ideal, trompeteren Miles Davis. Han arbeider også litt med administrative oppgaver på kulturskolen. 

__

 

Jeanette Hansson, dans: dans i skolen, barnedans/klassisk, klassisk ballett
[email protected]
Tlf. 977 39 229

Jeanette er utdannet ved Malmö Stadsteaters Balettskola, The Royal Ballet School i London og den Norske Operas Ballettskole i Oslo. Var solist i NasjonalBalletten ved den Norske Opera og Ballett, og har danset 2 år i The Royal Ballett of Flanders, Belgia. Hun har pedagogutdanning fra Kunsthøyskolen i Oslo og har undervist i klassisk ballett og repertoar ved operaens ballettskole, Kunsthøyskolen i Oslo og Bårdar Danseinstitutt og vært prøveleder i NasjonalBalletten. Underviste tidligere på Lenes Dansesenter. På Oppdal Kulturskole underviser Jeanette i klassisk ballett og "dans i skolen".


Catrine Breirem, dans: moderne, danselek, barneballett
[email protected]
Tlf. 408 87 636

Høgskoleutdanning som ballettpedagog ved Høgskolen i Bodø, i tillegg til pedagogikk og dansefag fra NTNU. Har jobbet som dansepedagog siden 1998, og siden 2001 pendlet til Oppdal fra Trondheim en gang i uken for å undervise her, først på Lenes Dansesenter. Har tidligere undervist ved flere kveldsskoler i Trondheim, men jobber nå til daglig ved danselinja på Ole Vig vgs på Stjørdal.


Ingeborg Vindspoll, dans: moderne, jazz
[email protected]
Tlf. 907 30 481

Ingeborg er utdannet ballettpedagog ved Høgskolen i Bodø. Hun har undervist i dans siden 2002 ved videregående skoler, private ballettskoler og kulturskoler. Som danser selv har hun deltatt ved ulike oppsetninger frem til 2005. Underviste tidligere på Lenes Dansesenter. På Oppdal Kulturskole underviser hun i streetjazz og moderne dans.


Ane Røtvei, dans: jazz og hip hop
[email protected]
Tlf. 994 19 429

Ane er danseinstruktør her på kulturskolen. Hun har danset siden hun var 5 år på Lenes Dansesenter. Sammen med Selma Sande underviser hun på Oppdal Kulturskole i streetjazz nivå 1 og Hip Hop. 

 


Trude Hustad Hovdenakk, dans: moderne og jazz
[email protected]
Tlf. 915 718 58

Trude er utdannet ballettpedagog/faglærer i dans ved Høgskolen i Bodø. Hun har undervist i dans siden 2001 ved ulike private ballettskoler og kulturskoler. Har vært ansatt hos Lenes Dansesenter og ble videre med til Oppdal Kulturskole.

__