Åpningsfest lørdag 13. april

Endelig kan vi "nyåpne" kulturhuset. Lørdag 13. april blir det åpningsfest med kake, kaffe , aktiviteter og underholdning. Kom å se den ny inngangen, foajèen og garderoben vår. Du er herved invitert.

Dette er en skikkelig forbedring for publikum. Velkomsten til kulturhuset blir mye mer åpen og trivelig. Ved arrangemet i storsalen har vi nå en fast garderobe med god kapasitet, og ikke minst får vi nå toalett ved kinoen. Vi har også lagt opp til sitteplasser med ladepunkt og nok strøm det nye foajèområde. Vi gleder oss virkelig til å får dette ferdig nå.

Dagen markeres med en offisiell åpning litt etter at dørene åpner kl. 11.00. Vi inviterer alle på kake og kaffe. Dette skal vær en fest og vi håper mange vil komme på besøk. Vi er på plass for å vise dere rundt å fortelle om forbedringene for kulturhuset.

Med et fullspekka program på kino legger vi opp til en skikkelig familiedag. Barnefamilier kan se film og være med på ulike aktiviteter. Vi får besøk av kinomaskotten Poppe og selveste Obelix. Vi skal ha rebusløp, ansiktsmaling og tegneaktiviteter.
På kvelden dreier det til ungdomsfilmer. Til sammen viser vi hele åtte filmer denne dagen.
Se hele kinoprogrammet her

Samtidig med ombyggingen har vi også gjort andre endringer. Nå får vi et lite bibliotekhjørne i foajèen som skal stå ferdig til åpninga. I tillegg har vi i samarbeid med Domus og Power oppgradert Speilsalen med stort lerret, heftig projector og kinolyd. Perfekt for gaming. Det skal vi teste denne dagen. Fra kl. 13.00 blir det spilling på Nintendo og PS4 inne i speilsalen. Det kan bli heftige saker.

Mer program kommer

Meld deg på Facebook-eventet så holder du deg oppdatert

Velkommen alle sammen