Har du kjøpt billett på en avlyst/kansellert forestilling?

Hvis du har kjøpt billett på en forestilling som avlyses, dvs en forestilling som ikke flyttes, gjør du følgende:

Følgende forestillinger gjelder for dette pr. 13. mars 2020:

24. mars - Liv m/Riksteatret
29. mars - To damer To herrer Hemsing/Larsen
1. april - Sigbjørn Johnsen

Billetter kjøpt i nettsalg/App
- Alle billetter kjøpt på en kansellert forestilling vil automatisk bli refundert på det kortet du brukte ved kjøp. Du vil normalt ha pengene på konto innen 2 - 5 uker.

NB! Det er voldsomt press på vår billettleverandør akkurat nå. Vi ber om forståelse om at dette kan ta litt lengre tid i disse dager.

Billetter kjøpt i Oppdal kulturhus
- Oppmøte i kulturhuset med den fysiske billetten. Du fyller ut et skjema der vi trenger navn og kontonummer til den kontoen pengene skal overføres til. Du blir også bedt om å signere på at informasjonen er korrekt.
Vi ber også om forståelse for at dette nå kan ta tid jfr. situasjonen

----------------
Har du kjøpt billett til en konsert som er utsatt er det en egen rutine pr. arrangement, også om du vil ha refundert billetter. Gå til hvert enkelt arrangement i programtabellen