Møt Klara og Mosk fra Jul på Kutoppen

Dette blir show! Velkommen til førjulskos med herlige Jul på Kutoppen! Søndag får vi besøk av selveste Klara og Mosk fra Dyreparken i Kristiansand som vil holde et 15 minutters show inne i kinosalen før filmen!

Kjøp billett til forestillinga søndag 15. november kl.16.00 så blir det show i salen ??
Vi tar smittevern på alvor. Det vil derfor ikke være muligheter til å hilse på/møte Klara og Mosk før filmen. Showet vil foregå mens publikum sitter i setene sine.

KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER TIL RIKTIG FORESTILLING

Husk også det viktigste
- Vask hender
- Hold avstand
- Hold deg hjemme om du er syk.

Det er trygt å på kino. Det er en min. en meter/ett sete mellom deres billetter og neste gruppe. Vi renser også alle kontaktflater i salen mellom hver visning, og har hyppig renhold i fellesområder.

Sammen får vi dette til

Velkommen på kino ??

Om Kutoppen:

Bykalven Klara skal feire jul på Kutoppen for første gang og har store forventninger til hva som møter henne der oppe. Skuffelsen blir stor da pappaen Mosk ikke bryr seg om jul, og ikke har gjort i stand noe som helst. Mosk blir tilkalt på måkeoppdrag, og da han blir sittende snøfast på hytta til den ufordragelige Pauline, tar Klara og bestevennen hennes, Gaute, og bestemmer seg for å lage en fantastisk jul på Kutoppen for å overraske pappaen til han kommer tilbake.

Men hvordan lager man en perfekt jul? På Sætra bor det en ekte juleekspert, den tverre geita Bærnt. Men Bærnt er så opptatt med sine egne tradisjoner, og å være ufrivillig vertskap for den alternative høna Chickolina, at han ikke har tid til å hjelpe Klara og Gaute.

Klara oppsøker i stedet fjøsnissen som gjemmer seg på låveloftet. Klara lager grøt til nissen for å få han til å hjelpe henne, men det Klara ikke vet er at Nissen blir klin kokos hvis han får grøt før julaften. Klara og Gaute må finne en måte å stoppe Nissen på før han legger hele gården i ruiner, og før Mosk kommer hjem og oppdager julekaoset Klara har stelt i stand.
_
_
_