Vi åpner kinoen fredag 8. mai

Endelig kan vi åpne kinoen igjen. Fredag 8. mai åpner vi begge saler. Vi er svært glade for å kunne åpne og har lagt til rette for den gode kino-opplevelsen med gode tiltak i henhold til myndighetens råd og krav.

Det er tillatt med maks 50 pr. visning. I storsalen er dette ok, i kinosalen starter vi med maks 30 personer. Dette fordi vi skal overholde avstanden på en meter mellom hver person. Er du i samme familie/husstand kan du naturlig nok sitte sammen med en meter til neste gruppe/person.

Det er også svært viktig at man overholder regelen om 1 meters avstand i foajè, kiosk osv.

Billettsalget foregår som normalt på nettsiden vår og vi oppfordrer alle til å bruke nettsalg. Dette  Årsaken til dette er at vi må ha oversikt over hvem som er inne i salene. Det vil også være mulig å kjøpe billetter i kulturhuset, men da vi du bli bedt om å oppgi navn og tlf.nummer som lagres i inntil tre uker.

Du vil få tildelt plasser i salen og det låses automatisk to seter på siden av setene du kjøper. Det vil si: Kjøper du for en familie på 5 så får du 5 plasser sammen, men setene på sidene låses - to seter hver retning. 
Du får ikke velge seter selv, men billettsystemet er lagt opp slik at den alltid vil velge de best tilgjengelige setene.

Det vil være antibac tilgjengelig ved inngangen til begge salet og til kiosken. Vi forutsetter at alle som kommer på kino er friske.

Salene er nyrenset, rengjort og vaskes grundig hver eneste dag. Vi sørger for gode renholds- og smittevernrutiner, slik at både publikum og ansatte skal kunne være trygge hos oss. Av hensyn til nettopp dette vil vi ikke håndtere kontantbetaling.
Utover daglig renhold vil vi mellom forestillingene rengjøre benyttede områder i salen, samt alle kontaktflater utover dette.

Kiosken vil også være åpen. Vi setter en maksgrense på 5 stk inne i selve kioskområde samtidig. Informasjon og merking i gulv vil bli satt opp. Det er også satt fram antibac ved kioskinngang og alle må bruke dette før man går inn.

Har du ytterligere spørsmål? Ta kontakt på e-post morten.haagensen(a)oppdal.kommune.no eller tlf: 72 40 15 03

Da vil vi ønske velkommen til gjenåpning av kinoen. Dette gleder vi oss veldig til :-)

Kinoprogrammet finner du her

_
_
_