Om galleriet

Galleri OKH ligger med åpning ut mot foajeen i første etasje i Oppdal Kulturhus. Kunstgalleriet er lett tilgjengelig for publikum, og åpent hver dag i kafèens åpningstider. 

Vi har gjennom året skiftende utstillinger med god variasjon. Foruten rene kunstutstillinger har vi også utstillinger med fotografi, historiske bilder, "marked" m.m..Galleriet er en naturlig del av foajèen og brukes også til servering ved større grupper. En lunch inne i galleriet er en flott opplevelse.

Galleri OKH er et rektangulært rom på størrelse 6*16 meter. Høyde fra golv til tak er 2,70 m. Det er til sammen ca 36 meter hvitmalte veggflater uten struktur. Lokalet er allmennbelyst med 32 stk 26W taklys. I tillegg er det 12 spotlys, Hoffmeister 120W. Spotbelysningen kan dimmes fordelt på tre stk skinner. Det er et smalt vindu på den ene kortveggen. Det står to benker og et flygel i lokalet.

Hvis du ønsker å leie kunstgalleriet for utstilling ta kontakt med Inge Lauritzen  på tlf 418 46 435 evt. e-post [email protected]