Ledige stillinger

 

Oppdal er rangert som landets beste kommune etter Kommunal Rapports kommunebarometer for 2018. Oppdal er nr 33 av landets kommuner i Telemarkforskning sin siste kulturindeks. 7.000 innbyggere har tilbudt fritidsaktiviteter til å velge i. Folketallet har betalt med 700 siste femte år og investorer pr dato over 1 milliard i det nye næringsvirksomheten og det nye bygget. E6 og jernbanen går gjennom bygda, det er bare 12 mil til Trondheim. Med 3.800 fritidseiendommer er Oppdal den største hyttekommunen nord for Dovrefjell.

Oppdal kulturhus inneholder badeanlegg, bibliotek, kunstgalleri, kulturskole, ungdomsklubb, museum, øvings- og treningsrom for idrett og musikk, konsert- og teatersal, kino og kafé. Vi er pt 58 ansatte fordelt på 29 årsverk og omsetter for ca 31 mill. Virksomheten er organisert som et kommunalt foretak og er eid av Oppdal kommune.

 

Vi har ledig stilling som

Badevert

Vi søker etter en pålitelig og positiv person over 18 år til å jobbe i badeanlegget i Oppdal Kulturhus. Det er snakk om ca. 17% stilling i turnus og med arbeid hver 3. helg.

Du må gjerne ha erfaring fra badevaktarbeid. Du vil gå vakt sammen med en annen badevakt av motsatt kjønn, og de viktigste arbeidsoppgavene består av service og sikkerhet i vårt badeanlegg. Du vil jobbe til faste arbeidstider, men det kan dukke opp tilleggsarbeid på andre tidspunkt.

Du må være i god fysisk form, ha gode svømmeferdigheter og kunne dykke ned på 3 meter. Opplæring vil bli gitt, og ansettelse blir under forutsetning av bestått prøve. Du må være pålitelig og nøyaktig med blikk for detaljer. Du må ha gode samarbeidsegenskaper og en proff serviceinnstilt holdning. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig. Som badevert er du en viktig del av kulturhusets ansikt utad!

Vi tilbyr en trivelig arbeidsplass, med hyggelige kolleger og gode betingelser. Lønn etter tariff. Oppstart så snart som mulig.

Evt. spørsmål kan rettes til avdelingsleder for badeanlegget i Oppdal Kulturhus Arne Otto Mjøen, tlf. 951 61 943 eller Finn Roar Mjøen, tlf. 906 81 370.

Søknad kan sendes til arne.mjoen@oppdal.kommune.no

 

_
_
_