1

Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland

Ny dato for konserten blir søndag 13. september! Vi puster lettet ut for å ha fått på plass en ny dato for konserten som opprinnelig var planlagt lørdag 21. mars.

Om du har kjøpt billett til 21. mars gjør du følgende:

1. Ønsker du å delta på konserten 13. september forholder du deg bare i ro. Billetten din til den utsatte konserten 21. mars gjelder automatisk til den nye konserten 13. september

2. Ønsker du å få refundert billetten kan du få gjort dette innen mandag 30. april.

a) Billetter kjøpt i nettsalg (webside/mobilapp)
- Send epost til post@ebillett.no med følgende opplysninger: Antall billetter og de fire siste siffer i kortet du brukte i kjøpet. Dette må gjøres innen mandag 30. april

b)
Billetter kjøpt i Oppdal kulturhus sitt billettutsalg
- Oppmøte i kulturhuset med den fysiske billetten. Du fyller ut et skjema der vi trenger navn og kontonummer til den kontoen pengene skal overføres til. Du blir også bedt om å signere på at informasjonen er korrekt. Dette må gjøres innen 30.april, men ettersom kulturhuset nå har stengt må kansellering skje når huset holder åpent for publikum.  Følg med for oppdateringer vedr. dette.

All refusjon må være utført innen mandag 30. april.

_________________________________________________________________________________________________________________

Høsten 2019 slo to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen da Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland la ut på en omfattende turné sammen.

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld.

«Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i tiden fremover. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være riktig valg», humrer Eidsvåg.

Dagsland ser også stort frem til å legge ut på veien med Eidsvåg:

«Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt.
Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være PENERE enn henne. Og da var jo valget enkelt.»

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

Billetter til Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland

  1. Søn 13. sep kl 19:00 495 kr   Storsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Oppdal kulturhus stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_