1

Erlend Viken - Sastrugi

Erlend Viken lager og gir ut ny musikk. Denne kvelden inviteres til fremføring av hans eget, spesialbestilte verk - Sastrugi.

Erlend Viken har komponert et slående og personlig verk om vinteren, framført sammen med et stjernelag av musikere. Frida Ånnevik har bidratt med to tekster, sunget av Ellen Andrea Wang og Marius Graff. Erlend er en av Norges mest meritterte folkemusikere og har de siste årene satset på sin trio Erlend Viken Trio, som tar folkemusikken utenfor boksen og viser et sterkt behov for utforskertrang. Dette bestillingsverket understreker utforskertrangen ytterligere, vinterens ulike faser fra det vare til det sterkt rytmiske, gjennom et verk hvor folkemusikkens særegne trekk innhylles i medmusikernes bakgrunn i jazz og pop.

Med seg på laget har Erlend fått med seg noen av sine favorittmusikere. rlend Viken – fele, hardingfele, oktavtele og vokal,  Maija Pokela – kantele og vokal,  Marius Graff – gitarer og vokal

Sondre Meisfjord – kontrabass og vokal,  Erland Dahlen – slagverk,  Tor Ditlevsen - lys og visuell produksjon,  Tor Magne Hallibakken – lyd.

_
_
_