1

Hanne Boel Trio

OBS - ny dato for konsert!

Som dere sikkert har observert, er vi inne i ei usikker tid i forhold til koronapandemien og smitteutvikling, noe som har betydning for maks antall deltakere på arrangement fremover. Det er pr i dag maks antall 200 pers., samt at det er karantene for alle som kommer fra Danmark (status pr i dag) som også vanskeliggjør denne turneen.

Vi har derfor – i enighet med Hanne Boel og management – besluttet å flytte konserten fra 6. november i høst til fredag 12. november 2021. Vi beklager dette, men med dagens usikkerhet er det ingen annen utvei.
Nå er det viktig at vi alle bidrar – så får vi forhåpentligvis oppleve masse flotte konserter og festivaler i 2021 ?

Billettene dere har kjøpt til konserten i år, vil selvfølgelig gjelde også på ny dato. Vi krysser fingre for at vi sammen klarer å holde smittenivå nede i månedene som kommer og ønsker dere velkommen til konsert den 12. november 2021.

--------------------------------------
Skulle ny dato være helt uaktuell, ber vi deg gjøre følgende:

Du sender en mail til [email protected] og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Frist for kansellering: 20. september 2020.

Vi gjør oppmerksom på at refundering kan ta litt tid, da det er mye flytting av arrangement hos billettleverandør om dagen.

Men det er dog allikevel en liten sannhet i utsagnet. Med sitt nye album "Between dark and daylight", ser Hanne Boel tilbake mot sine klassiske utgivelser som den største danske soulsangerinne noensinne. Men albumet er ikke et forsøk pa° å gjenopplive svunnen storhet, men mer å utforske og bygge pa° innhøstede erfaringer og ikke minst levd liv. Hanne har bagasjen med seg og fremsynet intakt og har ikke kastet seg ut i en konkurranse med sin egen fortid. 

Hanne Boel har tilbragt en stor del av sin karriere i et musikalsk delta, hvor soul strømmer inn i R & B med opphold i rockens og jazzens rike. Hennes stemme har ikke mistet noe av sin emosjonelle storhet, sin karakterfullhet og nære uttrykk, og pa° hennes første egentlige soloutspill på mange a°r optimeres uttrykket ved ogsa° å hente energi hos noen av tidens beste musikere fra ba°de rockens og jazzens verden pa° et album, der først og fremst, helt uten snerrende genrebegrensinger, er gjennomsyret av en uttrykks lyst, som ikke er til at holde tilbake.

 

Hennes musikalske overskudd vil minne oss om en stemme, som stadig vibrerer med sensuell fargerikhet i flere stilarter, soul, funk og jazz og med et hot (og cool) band, som deler hennes dype kjærlighet til den store afroamerikanske musikk. 

Billetter til Hanne Boel Trio

  1. Fre 12. nov kl 20:00 465 kr   Storsalen Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_