1

Highasakite

PÅSKEKONSERTEN 21 ER UTSATT TIL 6. JUNI. Vi beklager å nok en gang komme med utsettelse, men pga Covid-19 og restriksjoner om maks 100 pers pr arrangement ser vi oss nødt til å utsette til det er litt større håp om endring av maks kapasitet.

 

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes. Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, må du melde fra om dette innen 10.4.21

E-billett: Du sender en mail til [email protected] og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Ved billett kjøpt i kulturhuset:  Ta med billetten/e og henvend deg i billettsalg/kafé for info om kto.nr. for refusjon.

Frist for kansellering:  10. april 2021.

-----------------------------------------

Uranium Heart-turneen i 2019 har tatt Highasakite rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og bandet har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen. Highasakite har nylig gjennomført en omfattende klubbturné i Norge, og har i tillegg solgt ut to konserter i Den Norske Opera & Ballett neste år. Billettene til begge konsertene forsvant i en fei!

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Vi er utrolig fornøyde med å ha fått på plass dette fantastiske bandet til påskekonserten 2020!

«Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”
Slik oppsummerte iTromso konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte vårturné.

Ingrid Helene Håvik er også å se i NRK – serien HAIK med det første. HAiK er et program som har invitert med noen av landets største artister ut på tur. Tidligere i serien er Astrid S, Arif, Aurora, Dagny og Freddy Kalas portrettert. Programmet sendes i NRK 3 i morgen (fredag 20.12.) og i NRK 1 lørdag kveld (21.12.)

Billettsalget starter i morgen, fredag 20. desember kl 11.

 

Billetter til Highasakite

  1. Søn 6. jun kl 21:00 485 kr   Storsalen Les mer Utsolgt
Vis hele programmet
_
_
_