1

Highasakite

PÅSKEKONSERTEN 2020 BLIR PÅSKEKONSERTEN 2021!

Da koronapandemien medførte utsettelse av påskekonserten i år og det skulle settes ny dato, var det vanskelig å forutse hvor lenge vi måtte vente på «normale tilstander». Vi valgte ny dato 5 måneder fram i tid.

Nå begynner ny dato og nærme seg, og vi ser at det fortsatt er forholdsvis usikkert hvilke retningslinjer som vil gjelde den 11. september, men at det er lite sannsynlig at vi kan åpne for over 500 pers.

Vi velger derfor å utsette konserten nok en gang, denne gangen til det som var opprinnelig tenkt – påskekonsert!

NY DATO FOR KONSERTEN BLIR 30. MARS 2021!

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes. Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, må du melde fra om dette innen 10.9.20.

E-billett: Du sender en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Ved billett kjøpt i kulturhuset:  Ta med billetten/e og henvend deg i billettsalg/kafé for info om kto.nr. for refusjon.

Frist for kansellering:  10. september 2020

-----------------------------------------

Uranium Heart-turneen i 2019 har tatt Highasakite rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og bandet har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen. Highasakite har nylig gjennomført en omfattende klubbturné i Norge, og har i tillegg solgt ut to konserter i Den Norske Opera & Ballett neste år. Billettene til begge konsertene forsvant i en fei!

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Vi er utrolig fornøyde med å ha fått på plass dette fantastiske bandet til påskekonserten 2020!

«Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”
Slik oppsummerte iTromso konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte vårturné.

Ingrid Helene Håvik er også å se i NRK – serien HAIK med det første. HAiK er et program som har invitert med noen av landets største artister ut på tur. Tidligere i serien er Astrid S, Arif, Aurora, Dagny og Freddy Kalas portrettert. Programmet sendes i NRK 3 i morgen (fredag 20.12.) og i NRK 1 lørdag kveld (21.12.)

Billettsalget starter i morgen, fredag 20. desember kl 11.

 

Billetter til Highasakite

  1. Tir 30. mar kl 21:00 485 kr   Storsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_