1

Hilde i 50

Denne kvelden inviterer Hilde Halseth og fullt band til konsert i Oppdal Kulturhus. Det er gått 11 år siden Hilde fylte hele kulturhuset med konserten "Hilde i 40", en markering av hennes 40 årsdag, en konsert som høstet strålende kritikker og omtaler.

Planen hennes var å ha en oppfølger av av denne konserten med "Hilde i 50" i forbindelse med at hun rundet de 50 i fjor. Pandemien satte en stopper for det, og det blir derfor en litt forsinket "Hilde i 50" i november i år, med en ennå 50 år ung Hilde.

Som alltid når Hilde holder konsert sparer hun ikke på kruttet, og det vil være store muligheter for noen overraskelser.

Mye har skjedd i Hilde sitt musikkliv siden konserten "Hilde i 40", der hun blant annet for første gang fremførte sin egenskrevne låt "I'm tired". Hun er blitt fast medlem i bandet til Terje Tysland og har de siste årene satset på en solokarriere med egen musikk.

Hilde skriver melodiøse låter på sin rennebudialekt. Adresseavisen skriver blant annet:  "Hilde har gitt ut en serie fine låter det drøyt siste året ......bra sunget, morsom tekst og fengende refreng" om hennes siste utgivelse "Flink pike". Hennes låter spilles jevnlig på radio, og "Komplisert" som er en duett med Jo Sverre ble en favoritt på NRK P1.

Hilde er kjent for sin klokkeklare stemme med en formidlingsevne og tilstedeværelse på scenen som fanger publikum. Hildes musikalske uttrykk er en blanding av pop, country  og vise/folkmusikk. Med ærlige og direkte tekster vil publikum kunne kjenne på melankoli og humor som fremkaller både sorg og glede og gir rom for ettertanke.

Hilde har også turnert med "A tribute to Cowgirls", hvor hun fremfører gode countrylåter. Det er ingen tvil om at Hilde og bandet behersker denne sjangeren svært godt.  Hun lover derfor å presentere et utdrag av knakende gode countrylåter også denne kvelden.

Med seg har hun et meget solid band. Etter å ha bodd hele sitt voksne liv på Oppdal, gleder hun seg ekstra mye til å komme tilbake og presentere sitt eget låtmateriale for Oppdalspublikummet.

Bandet:

Hilde Halseth:  vokal, tverrfløyte, piano og perkusjon

Svein Grostad:  gitarer, munnspill, mandolin, banjo, vokal

Magne Morken: trommer

Olav Abelsen:   keys, gitar, vokal

Martin Johan Eggan:  bass, vokal

 

Billetter til Hilde i 50

  1. Tor 18. nov kl 20:00 Storsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_