1

KANSELLERT! To Damer To Herrer - Hemsing/Larsen

Konserten er avlyst pga coronavirus/situasjon.

Du som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Dersom billetten/e er kjøpt i Oppdal kulturhus sitt billettutsalg:  
- Oppmøte i kulturhuset med den fysiske billetten. Du fyller ut et skjema der vi trenger navn og kontonummer til den kontoen pengene skal overføres til. Du blir også bedt om å signere på at informasjonen er korrekt. Nå er kulturhuset stengt t.o.m. 26. mars, så oppmøte må bli etter denne dato.

Kvartetten Hemsing/Larsen - eller "To damer to herrer", som de også kaller seg -  består av søskenparene Eldbjørg og Ragnhild Hemsing, og Einar Olav og Gjermund Larsen.

Søskenparene er på hvert sitt felt regnet blant de ledende i Norge, både innen folkemusikk-sjangeren, og innen klassisk fiolinspilling. 

De opptrer både som solister og i ulike grupper og settinger, både nasjonalt og internasjonalt. Som kvartett har disse fire musikarane gjort mange turnéer og konsertar, og bl.a spilt med Trondheim symfoniorkester. 

Programmet deres spenner fra folkemusikk fra Valdres og Trøndelag, til verk av Bach, Ole Bull, og musikk av kvartetten sin egen Gjermund Larsen.

_
_
_