1

Klypa presenterer: Global utblåsing

Endelig kan Klypa igjen stolt presentere et flunkende nytt Klypa-show! "Global Utblåsing" sjokkerer i kjent Klypa-stil, samtidig som tematikken er høyaktuell.

Du vil garantert møte en eller flere karakterer som minner om noen du kjenner. Eller er det rett og slett deg selv du ser som tolkning på scena?

Dette blir tidenes galskap sett i lys av ikke mindre enn sju forskjellige Klypa-figurer!  Alle har de sin helt spesielle oppfatning av  hvordan livet på jorda er blitt i disse klimatider.  Alle er sterkt påvirket, både på jobb og på privaten, av klimajaget og alle meningene som florerer om temaet.

På toppen av det hele så sliter de også med "me too", kjærlighetens  opp og nedturer, og ikke minst presser Kjellen på med sine fanatiske tanker om trening og kosthold.  Sammen finner de trøst gjennom musikken, og starter bandet "Vasslaust" der de spiller ut sine frustrasjoner.  Det er nok ikke feil å si at de er inspirert av visse lokale band som gjør det svært godt rundt omkring i hele landet.

Alt dette blir til sammen et heidundrandes show som kanskje endrer deg for alltid?  Hvem vet?  Spenn deg fast - nok en gang, og bli med på denne fantastiske reisen!  Du vil ikke angre!

Anbefalt nedre aldersgrense:  fra ca 12 år.

 

_
_
_