1

Knut Marius med band

Stjernekampfinalist Knut Marius Djupvik kommer til Oppdal  lørdag 13. mars!  Han har hver lørdag gitt oss fantastiske vokalprestasjoner i Stjernekamp, og vi gleder oss stort til å oppleve denne flotte artisten live. Billettsalget starter fredag 30.10. kl 11

Knut Marius Djupvik er klar med sin andre singel på Norsk og musikkvideo  “Hjelpe me å hjelpe”. I 2013 vant han TV2 The Voice, det skulle ikke være noen tvil - Knut Marius er en av landets fremste vokalister og entertainere

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet. 
Knut Marius har prøvd å skissere hvordan han kan oppleve både oppturer og nedturer innenfor det de sier er størst av alt, kjærligheten. 
Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle en lytt på resultatet! 

På turneen har han med seg et band bestående av:  Marius Simonsen - trommer,  Jonny Sjo - bass,  Tommy Kristiansen - gitar,  Haakon-Marius  Pettersen - tangenter.

_
_
_