1

Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton (utsatt fra 17.4.)

Endelig kan vi snart oppleve Hanne Sørvaag med Dolly Partons musikk live her i Oppdal Kulturhus!

 

Gjør deg klar for den kritikerroste showkonserten som hyller "the one and only" Dolly Parton.  Dere som har billetter til opprinnelig konsert - april 2020 - kan selvfølgelig benytte disse .


Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly".

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en
stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly".

Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here i come again","Island in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med?!

Disse og mange flere vil du få oppleve høsten 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Hjertelig velkommen til "Meg og Dolly".

Tilbakemeldinger:

Gåsehudfaktor 10 - Romerikes Blad

Publikum jublet - Arendalstidende

Hun er dyktig både som sanger og formidler - Harstad Tidende

For mer info se www.megogdolly.no

Billetter til Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton (utsatt fra 17.4.)

  1. Fre 5. nov kl 19:00 540 kr   Storsalen Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_