1

Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton (utsatt fra 17.4.)

På grunn av fortsatt begrensninger i maks antall publikummere til 200 pers., har vi i samråd med Mikrofonen Management sett oss nødt til å utsette konserten til 5. november 2021.

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes.

Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, må du melde fra om dette innen 5. oktober 2020 på følgende måte:

E-billett: Du sender en mail til [email protected] og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Ved billett kjøpt i kulturhuset: Ta med billetten/e og henvend deg i billettsalg/kafé for info om kto.nr. for refusjon.

Frist for kansellering: 5. oktober 2020

Vi håper mesteparten av dere har anledning også på den nye datoen, og at vi ser dere her da.  "Dolly Parton og Hanne Sørvaag er rett og slett en god match" skrev pressen etter premieren.

Vi oppfordrer alle til å ta å delta i smittevernsdugnaden fremover og håper det nærmer seg «normale tilstander» etter hvert ?

 

Gjør deg klar for den kritikerroste showkonserten som hyller "the one and only" Dolly Parton.


Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly".

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en
stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly".

?Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here i come again","Island in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med?!

Disse og mange flere vil du få oppleve høsten 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Hjertelig velkommen til "Meg og Dolly".

Tilbakemeldinger:

Gåsehudfaktor 10 - Romerikes Blad

Publikum jublet - Arendalstidende

Hun er dyktig både som sanger og formidler - Harstad Tidende

For mer info se www.megogdolly.no

Billetter til Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton (utsatt fra 17.4.)

  1. Fre 5. nov kl 19:00 540 kr   Storsalen Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_