1

Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton (utsatt fra 17.4.)

Vi fant heldigvis en ny dato for konserten som opprinnelig skulle være den 17. april! Ny dato er 23. oktober. Vi håper så mange som mulig vil beholde billettene sine, og at vi ses til høsten. "Dolly Parton og Hanne Sørvaag er rett og slett en god match" skrev pressen etter premieren.

Billetten du har kjøpt til 17. april gjelder til konserten den 23. oktober.   

Gjør deg klar for høstens store kritikerroste showkonsert som hyller "the one and only" Dolly Parton.


Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly".

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en
stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly".

?Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here i come again","Island in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med?!

Disse og mange flere vil du få oppleve høsten 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Hjertelig velkommen til "Meg og Dolly".

Tilbakemeldinger:

Gåsehudfaktor 10 - Romerikes Blad

Publikum jublet - Arendalstidende

Hun er dyktig både som sanger og formidler - Harstad Tidende

For mer info se www.megogdolly.no

Billetter til Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton (utsatt fra 17.4.)

  1. Fre 23. okt kl 19:00 540 kr   Storsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_