1

Rotlaus

Først annonsert den 14. mars 2020, deretter utsatt til 31. oktober 2020 og til slutt ble datoen endret til 30. oktober 2021!

Billettene kjøpt til opprinnelig konsert gjelder selvfølgelig også ny dato - 30. oktober 2021 og vi håper å se dere alle der.

 

--------------

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband. Med stadig fler utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil i at Rotlaus virkelig har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg. Foruten et av landets beste liveshow, er Rotlaus kjendt for å gi alt på scenen og det å ha en helt spesiell kontakt med publikum. Disse gutta spiller for flere hundretusen mennesker hvert år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsert!!
De fleste synger med fra første tone og det er kanskje ikkje så rart når bandet har en avspillingsfrekvens du neppe finner hos noen andre norskspråklige band.
Rotlaus tilbringer mye tid sammen og er som en familie å regne. En stor guttegjeng som alltid har det kjekt sammen, noe som vises på scenen. Har en det ikkje kjekt sjøl, kan en ikkje vente publikum heller har det, sier vokalist Bjørn Marius Øyehaug.
ROTLAUS Bjørn Marius Øyehaug Vokal - Gitar Simen M. Rebbestad Gitar – Kor Simen Bjørdal Trommer Vegard Hansen Trekkspill Anders Maristuen Bas

Billetter til Rotlaus

  1. Lør 30. okt kl 21:00 395 kr   Storsalen Utsolgt
Vis hele programmet
_
_
_