1

Rotlaus

Utsatt fra 31. oktober 2020, men vi sees til en heidundrandes konsert til neste høst!

Da det er usikkert når det åpnes for mer enn 200 deltakere på kulturarrangement, har vi desverre sett det nødvendig å utsette konserten nok en gang - nå til lørdag 30. oktober 2021.  

Billettene kjøpt til årets konsert gjelder selvfølgelig også ny dato neste høst, og vi håper å se dere alle der.

Om ny dato er helt uaktuell, ber vi deg gi tilbakemelding som følger:

Kjøpt E-billett: Du sender en mail til [email protected] og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Ved billett kjøpt i kulturhuset:  Ta med billetten/e og henvend deg i billettsalg/kafé for info om kto.nr. for refusjon.

Frist for kansellering:  20. september 2020

Vi beklager dette, og ber om forståelse fra dere alle og gleder oss til å ta i mot dere høsten 2021.

--------------

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband. Med stadig fler utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil i at Rotlaus virkelig har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg. Foruten et av landets beste liveshow, er Rotlaus kjendt for å gi alt på scenen og det å ha en helt spesiell kontakt med publikum. Disse gutta spiller for flere hundretusen mennesker hvert år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsert!!
De fleste synger med fra første tone og det er kanskje ikkje så rart når bandet har en avspillingsfrekvens du neppe finner hos noen andre norskspråklige band.
Rotlaus tilbringer mye tid sammen og er som en familie å regne. En stor guttegjeng som alltid har det kjekt sammen, noe som vises på scenen. Har en det ikkje kjekt sjøl, kan en ikkje vente publikum heller har det, sier vokalist Bjørn Marius Øyehaug.
ROTLAUS Bjørn Marius Øyehaug Vokal - Gitar Simen M. Rebbestad Gitar – Kor Simen Bjørdal Trommer Vegard Hansen Trekkspill Anders Maristuen Bas

Billetter til Rotlaus

  1. Lør 30. okt kl 21:00 395 kr   Storsalen Salg ikke åpnet
Vis hele programmet
_
_
_