1

Unge Ferrari, Hkeem og Hanne Mjøen

Det er med stor glede vi inviterer til påskens store «happening» i Oppdal! Årets artister er Unge Ferrari, Hkeem og til slutt men ikke minst – vår egen Hanne Mjøen! Både Unge Ferrari og Hkeem kan vise til fantastiske tall på Spotify, hundretusener og millioner avspilninger på bla:_Nostalgi 3Millioner (UF med Tomine Harket), Hjerteløs, Vanilje, Fy Faen og Urettferdig for å nemne noen. Også Hanne kan vise til fine tall – hennes Future er allerede spilt nesten 530 000 ganger på Spotify! Hanne er også en av deltakerne i Årets Urørt på P3! Så det er bare å sette av datoen allerede – onsdag før skjærtorsdag i Oppdal kulturhus!

Unge Ferrari:  Unge Ferrari er virkelig en av de mest spennende artistene vi har sett her til lands de siste årene! Debutalbumet «Til Mine Venner» kom ut i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Det ble lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt. Samme år ble han også nominert til ‘årets nykommer’ under P3 Gull. Unge Ferrari vokste opp med alt fra Craig David, Britney Spears og Usher til G-Unit i CD-spilleren, og ønsker med sin musikk å ta med lytterne høyt og langt ut i verdensrommet ved å kombinere futuristiske 808-beats med melodiøs R&B i grensen mellom pop og hiphop. Singlene “Hvis Du Vil”, «Vanilje» og «Lianer» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler i hele år, og han er også gjesteartist på Arif sin kritikerroste debutplate “HighEnd / Asfalt».  

Hkeem:  Det er ikke noe tvil om at livet til Def Jam Recordings-signerte Abdulhakim Hassane aka Hkeem ble snudd på hodet da han slapp debutsingelen «Fy Faen»! Låta har nå imponerende 29 millioner streams på Spotify, der den havnet på viral-listen i 12 land, for å ikke snakke om topp 10 på den globale viral-listen! I fjor sommer fulgte han opp suksessen med sin andre singel «Urettferdig», en ballade gjestet av Norges mest etablerte r’n’b artister, Unge Ferrari. Der viser Hkeem en ny og sårbar side som artist – en artist som helt sikkert vil prege den norske musikkscenen i lang tid fremover. Etter en hektisk festivalsommer i fjor og VG-lista turné er Hkeem nå aktuell med både sin første headlinerturné og sin tredje singel «En som meg», en ny up-tempo smash!

Hanne Mjøen:  Hanne Mjøen er et navn som har begynt å feste seg for mange. Med låtutgivelser som «Future», «U» og «The City», har Hanne vært å høre på riksdekkende radio i hele 2017. Bare kort tid etter artistdebuten, har det vært tett mellom høydepunktene for den unge låtskriveren; Opptredener på festivaler som Vill Vill Vest, Slottsfjell og Findings har satt jungeltelegrafen i sving, godt hjulpet av medier som britiske The Independent (“We (...) fall hard for the confident strut of Hanne Mjøen, who does Scandi-pop precision with joyful effervescence”). Hun turnerte også  i fjor høst som oppvarmer for Astrid S. I desember, ble Hanne Mjøen omtalt som «one of the 15 Scandinavian artists to watch in 2018» av The Fader. Hanne Mjøen lager høyenergisk pop-musikk, med svulstige melodilinjer, følsomme tekster og et spennende produksjonsuttrykk. Nettopp dette soundet, har fått produsenter verden over til å spisse ørene. Det siste året har Hanne bidratt som låtskriver og sanger på utgivelser fra R3hab («You Could Be»), Matisse & Sadko («Into You»), og Future Duper («Feels So Good»).

 

_
_
_