1

UTSATT! Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton

Vi har klart å finne ny dato for konserten! Det blir fredag 23. oktober - samme tid.
"Dolly Parton og Hanne Sørvaag er rett og slett en god match" skrev pressen etter premieren.

Om du har kjøpt billett gjør du følgende:

1. Ønsker du å delta på konserten 23. oktober forholder du deg bare i ro. Billetten din til den utsatte konserten 17. april gjelder automatisk til den nye konserten 23. oktober

2. Ønsker du å få refundert billetten kan du få gjort dette innen mandag 30. april.

a) Billetter kjøpt i nettsalg (webside/mobilapp)
- Send epost til post@ebillett.no med følgende opplysninger: Antall billetter og de fire siste siffer i kortet du brukte i kjøpet. Dette må gjøres innen mandag 30. april

b)
Billetter kjøpt i Oppdal kulturhus sitt billettutsalg
- Oppmøte i kulturhuset med den fysiske billetten. Du fyller ut et skjema der vi trenger navn og kontonummer til den kontoen pengene skal overføres til. Du blir også bedt om å signere på at informasjonen er korrekt. Dette må gjøres innen 30.april, men ettersom kulturhuset nå er stengt vil vi komme med oppdateringer på dette etter 13. april.


All refusjon må være utført innen mandag 30. april.

 

 

Gjør deg klar for høstens store kritikerroste showkonsert som hyller "the one and only" Dolly Parton.


Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly".

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en
stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly".

?Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here i come again","Island in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med?!

Disse og mange flere vil du få oppleve høsten 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Hjertelig velkommen til "Meg og Dolly".

Tilbakemeldinger:

Gåsehudfaktor 10 - Romerikes Blad

Publikum jublet - Arendalstidende

Hun er dyktig både som sanger og formidler - Harstad Tidende

For mer info se www.megogdolly.no

Billetter til UTSATT! Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton

  1. Fre 23. okt kl 19:00 540 kr   Storsalen Ny dato Les mer Kjøp
Vis hele programmet
Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Oppdal kulturhus stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_