1

Vognildsbua Musikkfestival - Fredagspass

Det blir musikkfestival på Vognildsbua i år! Aldersgrense 18 år

FREDAG:

Torgeir Waldemar: Den to ganger spellemannsnominerte artisten fra Vestfold åpner årets festival. Et samlet pressekorps har jublet over Torgeirs mørke blanding av folk og americana, og hans sterke og uredde tekster som uanstrengt angriper og forfekter livets store spørsmål og mysterier. Torgeir Waldemars kunststykke er at han klarer å skrive og fremføre slikt uten at det verken blir koselig melankoli eller morbid dødsromantikk av det.

Kristian Kristensen: Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Første single fra albumet «Du ga mæ viljestyrke» har for lengst streamet til gull, og den har blitt spilt hyppig på radio over lang tid. Han har blitt en live-favoritt blant mange!

Johndoe: Johndoe er allerede for veteraner å regne i norsk rock. Siden den kritikerroste debutklassikeren «Ja takk til trøbbel» i 2003 – og et halvt tusen konserter over hele landet – har bandet bare fortsatt å levere!

 

LØRDAG

Ida Jenshus: Ida Jenshus dukket for alvor opp i den norske musikkbransjen for ti år siden. Allerede fra starten var det tydelig at hun hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken hun tok mål av seg til å være en del av – da knapt fylt tjue år.

Bönkers m. Tempe Horns: «Bönkers fra Oppdal er en av landets best bevarte hemmeligheter, men slik bør det ikke forbli. De har nemlig det meste som skal til; en formidabel låtskriverklo, en særpreget vokalist med like mye twang i stemmebåndene som det er i gitaren her og en forkjærlighet for herlig varme California-harmonier.» skrev VG-anmelder Stein Østbø om plata de slapp i 2009, ti år etter debuten. Nå tar de med seg blåserne i Tempe Horns til Vognildsbua! 

 

I tillegg til å ha fantastiske band på scenen, ønsker vi også å være en miljøbevisst festival. Vognildsbua Musikkfestival har som mål å kraftig redusere engangsplast under festivalen. Flere tiltak vil bli satt i gang for å gjøre festivalen bærekraftig!

Det vil også være åpen familiedag på dagtid lørdag, med bl.a Spellemannsnominerte Meg og Kammeraten min.

Følg med på Vognildsbua Musikkfestival sin facebook side for oppdateringer om årets festival.

_
_
_