Utleie

Oppdal kulturhus kan tilby topp moderne lokaler til alt fra små møter via faste øvinger til store scenearrangement, utstillinger, messer og konferanser. Stikkordene er kultur, fysisk aktivitet og kunnskap.

Nedenfor finner du informasjon om hver enkelt sal/møterom som kan leies.

Mail:  [email protected]

Utleievilkår og priser finner du samlet i denne oversikten


Kontakt oss for spørsmål eller booking:

Guri Hokseng
tlf: 473 71 481
[email protected]

Gunn Tokstad Ersvik
Telefon 909 33 401
[email protected] 

 

Salene og rommene - se her

Storsalen
Dette er den fleksible salen som kan benyttes til alt fra små intimkonserter og teaterforestillinger til store forestillinger med plass til inntil 700 personer (uten stoler), til messer og utstillinger, møter og konferanser og banketter / selskaper.

I konsertoppsett med sitteplasser vil det være plass til maksimum 532 personer, med 300 i flyttbart amfi, 57 på balkong og 58 på sidebalkonger, samt 100 (4 rader a 25) på parkett. Normalt oppsett uten stoler på parkett gir plass til 432 personer. Rullestolplasser foran amfi på parkett. Teleslynge fremst i salen. Sceneteknisk utstyr samt komplett lyd- og lysutstyr, også til konferanser.

Salen uten amfi kan ha inntil 1200 stående tilskuere. Da med oppbygd scene for bandet.
 
Oversikt over BACKLINE, PA og LYS her


Totalt sceneareal inkl sidescener er på 246 m2. Maksimal scenestørrelse er 18 m X 9 m. Stor port for direkte innlasting fra bil til scene.

Storsalen ble i mars 2011 oppjustert til digital kinosal med 3D. Dette innebærer også at vi har et helt unik sal for AV i forbindelse med kurs/konferanser.

Salen har Teleslynge som dekker hele salen.

Kinosal
Kinosalen har plass til 104 personer i behagelige, justerbare stoler med høy rygg og koppholder. Det er 2 rullestolplasser, og salen har teleslynge. Kinoen er utstyrt med topp moderne digitalt kinoutstyr med 3D.
 
Salen kan også brukes til møter og konferanser, og er utstyrt med talestol med fjernstyring og moderne AV-utstyr.

Allsalen
Allsalen er på 396 m2, og kan deles i 2 med en lydskillevegg (30 dB). Sal 1 er på 213 m2, og sal 2 på 175 m2. NB! Aktiviteter med høyt lydnivå vil forstyrre den andre salen.

Salen skal benyttes av skoler til fysisk aktivitet i skoletiden. I helg og på ettermiddag og kveld er salene ledig for utleie.

Kan leies til trening og trimgrupper, dans, musikkøving, møter / konferanser, utstillinger og selskaper. Med mobile scene-elementer og mobilt lyd- / lysanlegg kan salen(e) også benyttes til store og små kulturarrangement.

Hele salen er godkjent for inntil 500 personer. Den minste salen (sal 2) er godkjent for maksimalt 60 personer pga antall rømningsveier når lydskillevegg er nede.

Speilsalen
Ved foajeen ligger et samspill / drama / danserom på 76 m2. Rommet har parkett (idrettsgulv). Kan leies til øving, dans, møter, utstillinger mv.

Ungdomslokaler
Her finnes 3 rom på henholdsvis 64 m2, 70 m2 og 75 m2. Disse skal fortrinnsvis benyttes av skolen i skoletiden (musikkundervisning og skolekantine), av kulturskolen på ettermiddager (øving, samspill) og av fritidsklubben et par kvelder i uka (klubbkveld, diskotek mv).
 
Kan leies, samlet eller enkeltvis, til øvelser, møter, mindre selskap o.l. Kan benyttes til grupperom ved konferanser. Lokalene nås via foaje, men har også egen inngang fra baksiden mot ungdomsskolen. Lokalene har eget kjøkken og toalett- og garderobefasiliteter (inkl HC-toalett).

Utstillingsgalleri
Vårt kunstgalleri er en del av foajeen. Lokalet er på ca 100 m2, og er utstyrt med galleribelysning. Kunstgalleriet har samme flotte skifergulv som foajeen.

Møterom
Vi har flere muligheter ulike møtelokaler med plass til 8 – 40 personer. Møteromene er utstyrt med tavle / flipover. AV-utstyr forøvrig kan skaffes.