Kurs/konferanse

Huset kan ta imot alle type grupper og arrangement innen kultur, fysisk aktivitet, kurs og konferanser. Huset inneholder alt fra storsal med plass til opptil 532 personer til små møterom og mindre saler. Med kulturhuset har reiselivsdestinasjonen Oppdal en fin mulighet til ta imot større konferansegrupper.

Oppdals muligheter
Oppdal ligger i Midt-Norge ved foten av både Trollheimen og Dovrefjell, langs E6, med Dovrebanen tvers gjennom Oppdal sentrum.  Bygda er kanskje først og fremst kjent for Norges største alpine skiområde, men er også en helårs reiselivsdestinasjon og en stor hyttekommune med god infrastruktur.

Et kompakt sentrum, stor overnattingskapasitet, god kommunikasjon til og fra Oppdal samt et rikt aktivitetstilbud sommer som vinter. Vi har mange spennende samarbeidspartnere både på overnatting og aktiviteter som kan være aktuell i tilknytning til deres arrangement.

Om mulighetene i huset
Kulturhuset inneholder flere saler som kan ta alt fra små styremøter til større konferanser med storsalen som kronen på verket.

Storsalen
har sitteplasser til 530 stk. i amfi, balkonger og stoler på parkett. Amfiet er flyttbart og kan "krympes" til en intim sal med 200 stk. i amfi. Med andre ord - stor fleksibilitet tilpasset dine ønsker og behov. Salen er tilpasset konferanser med det som kreves av moderne lyd/lys og bilde utstyr.

Kinoen
Er tilpasset møter og konferanser med 104 sitteplasser i kinosal. Også her er det topp moderne fasiliteter for lyd,lys og bilde.

Flerbrukssalen
Salen passer spesielt til aktiviteter på flatt gulv. Den er på 396 m2, og kan deles i 2 med en lydskillevegg. Sal A er på 213 m2, og sal B på 175 m2.  Med mobile scene-elementer og mobilt lyd - /lysanlegg kan salen(e) også brukes til små og store kulturarrangement.

Hele salen er godkjent for inntil 500 personer. Den minste salen (sal B) er godkjent for maksimalt 60 personer pga antall rømningsveier når lydskillevegg er nede.

I tillegg til dette har vi flere mindre møterom i huset og alt er sentralt plassert i forhold til foajéen med kafeen og de andre salene.

Vi håper Oppdal Kulturhus kan være den rette plassen nettopp for din konferanse eller ditt møte.

- For info om priser, leievilkår og en mer detaljert beskrivelse av mulighetene klikker du her

Vi er der for deg - ta kontakt!
Ønsker du mer info eller booke lokaler tar du kontakt med:

Guri Hokseng

tlf: 473 71 481
guri.hokseng(a)oppdal.kommune.no